Elektriker Halmstad

Vi kan el!

Våra tjänster

Vi anammar den nya tekniken

Som elektriker så vet vi värdet av nyfikenhet, utveckling och vikten av att snabbt lära in nya tekniker och detaljer. Det sker hela tiden nya saker och det gör arbetet väldigt spännande. Ett elsystem som installerades för tio år sedan kan idag vara att anse som omodernt. Fullt fungerande – men omodernt sett till hur de nya lösningarna ser ut.

Vi är är ett företag som gärna tar oss an nya lösningar och som genom detta också finns där kunderna behöver oss. Detta samtidigt som vi kan genomföra alla traditionella jobb som kommer med att yrke som elektriker: installationer, dragning av elektricitet, elautomatik, elservice, datainstallationer, larm och olika lösningar inom säkerhet.

Vi har kunskapen, erfarenheten och behörigheten för att kunna hjälpa dig – både som privatperson, företag, fastighetsägare eller du som är verksam inom industrin – oavsett vad saken gäller och vi ser fram emot en kontakt med dig inom kort. Som exempel på vår nyfikenhet och utveckling så kan vi nämna två stycken områden där vi som elektriker i Halmstad besitter spetsegenskaper som få kan matcha.

  • Smarta hus - KNX: Du vet hur det kan vara. Halvvägs på väg till jobbet så börjar tankarna mala: stängde jag av kaffebryggaren, drog jag ur kontakten till strykjärnet och hur var det egentligen med spisen - är den på eller slog jag av den? Dessa tankar drabbar oss alla, men numera så finns det vägar som utesluter dessa. Ett smart hus med KNX (en världsomspännande standard för hem- och fastighetskontroll) så kan du integrera alla elfunktioner i ditt hus i Halmstad till ett och samma system. Det kan rent konkret innebära att du får en knapp som slår av all elektronik så fort du lämnar hemmet, det kan handla om att lampor och element känner av – och styrs av – närvaro och det kan handla om att de markiser som sitter på huskroppen styrs av väderleken snarare än av dig personligen.


Som elektriker så är vår uppgift mer än att bara lägga ut en kabel i anslutning till ditt hem – vi kan installera alla sensorer som sköter ditt smarta hem; genom rörelse, genom temperatur och utifrån mängder av andra förhållanden. Det här gäller såväl i privata hem som i kommersiella fastigheter.

Vinsterna sträcker sig långt utöver den egna bekvämligheten också. Här kan man se att kostnaderna sjunker dramatiskt och man kan även se att lösningen med KNX och smarta hus bidrar dramatiskt till en bättre miljö; detta genom det effektiva energiförbrukningen som kommer på köpet. Förenklat: genom att anlita oss så slipper du oro, du slipper elda för kråkorna och betala för el och energi som inte används och du får ett hus som är självgående och anpassat efter dina preferenser och behov.

 

  • Solceller: Idag eftersöker privatpersoner energikällor som A) är miljövänliga och som inte åsamkar vår jord någon skada B) alternativ som är billiga och C) lösningar med en lång livslängd. Solceller är ett alternativ som stämmer in på alla dessa punkter. Adderar man dessutom att solenergi och solceller ger en chans till bättre ekonomisk planering – detta tack vare att kostnaden blir både låg och konstant på den nivån – så har man ytterligare en fördel.

    Installationen av solceller och solpaneler måste utföras av en behörig elektriker och vi har lång vana av detta. Vi hjälper dig gärna och vårt råd är att du först börjar i en lite mindre skala för att sedan utöka kapaciteten vid behov. Det går att ansöka om solcellsstöd innan installationen och om detta inte skulle vara möjligt – kön är lång och bara ett visst antal beviljas – så kan man använda Rot-avdraget. Det senare är emellertid modifierat i jämförelse med andra tjänster under samma flagg: för solceller så får du dra av 9% istället för vanliga 30% av arbetskostnaden.

 

Bästa valet av elektriker i Halmstad!