Elektriker Halmstad

Vi kan el!

Om oss

En elektriker för alla kundbehov

Vi är ett företag som åtar oss uppdrag både från privatpersoner, företag och industrier och oavsett vilken storlek det handlar om så utlovas högsta kvalitet och ett resultat som står emot tidens tand. Vi jobbar enligt alla vedertagna föreskrifter och alla våra anställda har dne behörighet som situationen i fråga kräver - oavsett om det handlar om att installera fler uttag i ditt kök i Halmstad eller ett mer omfattande byte av styrsystem till er industriella verksamhet: vi är den elektriker ni ska anlita.

Vi åtar oss uppdrag från Halmstad i norr till Ystad i söder. Vi har funnits sedan 1996 och det anser vi är en styrka som du som kund ska använda dig av. Dels så har vi en gedigen erfarenhet och dels så skvallrar det lite om vår stora kompetens; att vi fortfarande finns kvar i en så pass konkurrensutsatt bransch talar ett tydligt språk. Vi kan dessutom visa upp massor av referenser som går i god för vårt kunnande, kompetens och förmåga att leverera det vi utlovat - till överenskommet pris och inom den tidsplan som satts upp.

Energieffektivitet och Rot-avdraget

Vi brinner för nya lösningar och i synnerhet för att hjälpa till med energibesparing. Det är ett område som har så många fördelar att det är omöjligt att ignorera. Som kund så frå du ett billigare boende, du får ett mer effektivt sådant som dessutom är helt säkert. Att vår miljö mår bättre är även det en gigantisk fördel. Alla måste agera i denna avgörande fråga och att anlita oss som elektriker kan vara ett bra första steg. Vi hjälper dig gärna att skapa ett mer energieffektivt hem.

Vi kan även erbjuda förmånliga rabatter på material. I kombination med Rot-avdraget så innebär det att du kan anlita oss och få ett väldigt förmånligt pris. Rot-avdraget dras redan på fakturan och det besparar dig en massa onödigt pappersarbete.

Välkommen att kontakta oss redan idag så stämmer vi av hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

Bästa valet av elektriker i Halmstad!